Odoo afbeelding en tekstblok

Kostprijs

  • Basisprijs: 4,00 € per leerling per halve dag activiteit.
  • Knutselen waterraket of spectroscoop: +2,50 € (indien van toepassing) 

Reservatie of inlichtingen
Indien u een klasbezoek wilt reserveren, gebruik de procedure via de website of telefoneer op het nummer 09 264 36 74. Onze medewerker zal samen met u een geschikte datum vastleggen.

Uw aanvraag voor een bezoek wordt definitief bevestigd na ontvangst van een ingevuld aanvraagformulier (via de website of via e-mail), na goedkeuring en na een voorschot van 12,50 € (uitgezonderd bij bestelbonnen), te storten op rekening 448-0076821-95 op naam van V.S.R.U.G. vzw, Rozier 44, 9000 Gent. Via de website kan deze betaling bij de aanvraag automatisch gebeuren.

Voor meer inlichtingen over de inhoud kunt u steeds terecht bij onze educatieve medewerkers.

Huisregels

  • De sterrenwacht en het weerstation zijn gekenmerkt door de aanwezigheid van uiterst kostbaar materiaal. Tevens bevinden wij ons in een gebouw van de Universiteit Gent wat van onzentwege het naleven van een aangepaste gedragscode vereist. Met het oog hierop dienen scholen in voldoende begeleiding te voorzien. Wij verwachten de actieve aanwezigheid van één begeleider per groep van 10 leerlingen en afgerond naar boven. De toegang is gratis voor begeleiders.
  • De Medewerkers van de Ugent-Volkssterrenwacht Armand Pien wensen u en uw leerlingen een aangenaam en leerrijk bezoek toe. Het Heelal is onze passie, streven naar kwaliteit onze missie. Mocht u na uw bezoek opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag.
Odoo afbeelding en tekstblok