Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Werkgroep Jeugd

Ben je tussen 12 en 15 jaar, en gefascineerd door alles wat te maken heeft met de ruimte? Dan kan je terecht bij de 'Gentsters', de jeugdwerking van onze vereniging.

Ondek ons ook via Facebook!

Jeugdcursus

Starten doe je met een cursus astronomie op jouw maat. In 5 lessen leer je heel wat bij over het heelal, het zonnestelsel, de Zon, de Aarde, de Maan, de sterren, ruimtevaart, weerkunde en telescopen. Daarnaast zijn er bijkomende waarnemingsavonden gepland. Meer informatie en inschrijven

Heb je de jeugdcursus al gevolgd, en wil je graag samen met andere jongeren nog meer leuke dingen bijleren over sterrenkunde en ruimtevaart? Dan is de jeugdwerking van Volkssterrenwacht Armand Pien iets voor jou! Twee keer per maand op zaterdagavond komt de jeugdwerking samen in de lokalen van de volkssterrenwacht.

 


Tweewekelijkse bijeenkomsten 

Op het programma staan boeiende uiteenzettingen over interessante fenomenen uit de sterrenkunde en ruimtevaart. Verder wordt er al eens geknutseld, en een spel of quiz komen zeker ook eens aan bod. Verder zijn er ook uitstappen en waarnemingsavonden gepland.