Odoo afbeelding en tekstblok

Speltesters op de sterrenwacht en in spellenclubs

Om niet enkel te voldoen aan de educatieve inhoud en de verschillende leeftijden, vinden wij het belangrijk om ook bordspelliefhebbers te benaderen, om zo ook voor hen een leuke variant te bieden van LunaTix.

Na 5 speltest-sessies heb je recht op een officiële vermelding in de komende uitgaves waarvoor je getest hebt. Ben je echter bij de tien eersten die mee gedaan hebben aan 10 speltest-sessies, dan heb je recht op een versie van het basisspel zodra deze uitkomt.

thema en inhoud

Hier kan je een spaarkaart downloaden, maar de sterrenwacht zal er ook beschikbaar hebben. Elke spaarkaart is persoonlijk en kan NIET uitgewisseld worden met anderen.

Elke speltest-datum wordt geregistreerd en met elke feedback wordt rekening gehouden.

spaarkaart

Sterrenwacht kijkavonden

  Woensdagavond tijdens een vrije kijkavond.

lunatix@armandpien.be voor afspraak.

 


Online via LunaTix Server

  Maandagavond online gaming via Discord.

lunatix@armandpien.be voor afspraak.

 


Via spellenclub Boardnado

  Woensdagavond of zondagmiddag in Outpost Gent.

lunatix@armandpien.be voor afspraak.

 


Via spellenclub Bordspelmaten

  Vrijdagavond in de Worlds' End Comic & Games.

lunatix@armandpien.be voor afspraak.

 


Speltesters op scholen

Het lessenpakket voor scholen in het LunaTix edu-variant moet niet enkel beantwoorden aan het leerplan en/of STEM-inhoud, maar zoekt ook een comfortabel en werkbaar instrument voor leerkrachten van het 5de en 6de leerjaar. Verder trachten wij ook STEM-leerkrachten van de eerste graad in het secundair onderwijs bij dit project te betrekken.

Enkele lessen en bordspelmomenten kunnen ook als proef in een school gepland worden. Een eerbare vermelding van de scholen die mee helpen aan het project volgt in het edu-boekje van onze bordspeluitgaves.

Bij de voltooiing van het volledig test-project krijgt de school 4 basis speldozen. Dit is goed om 24 leerlingen tegelijk van een educatief spelmoment te voorzien.

Contacteer ons via lunatix@armandpien.be

Odoo afbeelding en tekstblok