Cursussen

Alle cursussen vinden plaats op weekavonden (20u-22u), tenzij anders vermeld. De doelgroep is een breed publiek van volwassenen. Voor elke cursus is inschrijven noodzakelijk. Als je een cursus gevolgd hebt, wordt de presentatie of een geschreven cursus soms online aangeboden.

3 categorieën:

Crash Course

Je wilt eens een boeiende les volgen over één van onze thema’s in plaats van een volledige lessenreeks.  Een crash course bestaat uit één enkele les van ongeveer twee uren, zonder uitgeschreven cursusmateriaal. Interessant ‘proevertje’ voor beginners en ingewijden.

  • Geen geschreven lesmateriaal

  • gratis voor leden

Initiatie

Als beginner wil je kennis maken met één van onze thema’s? Dan kan je een een initiatie-cursus volgen van meerdere avonden. De lesgever - een deskundige met ervaring – kan tijdens de lessen op uw persoonlijke vragen ingaan.

We gaan ervan uit dat je geen voorkennis hebt.

  • Geschreven cursus inbegrepen 

Diepgaande cursus

Na het volgen van een crash course of een initiatiecursus of enkele vrije bezoeken aan de sterrenwacht, heb je besloten om je te verdiepen in één van onze thema’s? Een gespecialiseerde lesgever helpt je op weg met een meer uitgebreide thematische lessenreeks.

  • Geschreven cursus inbegrepen 

Geplande cursussen:

Online cursussen:

Bezig met laden...

+32 9 264 36 74  -  info@armandpien.be

©2020 door UGent Volkssterrenwacht Armand Pien