Voor de jeugd

Zomerkamp 'Sterren en planeten'

Ben je tussen 10 en 12 jaar (of heb je het 4de leerjaar achter de rug), en ben je nog op zoek naar een leerrijke maar vooral leuke activiteit tijdens de tweede week van d...
Zomerkamp Sterren en planeten 2021
Gestart 5 jul.
€110
gentsterLogoLichtblauw.png

De Gentster, zo heet de jongerenwerking van de Gentse Volkssterrenwacht Armand Pien. Wij zijn tevens Gentse afdeling van de JVS, de jongerenvereniging voor Sterrenkunde. Zit je in het middelbaar, en ben je gefascineerd door alles wat te maken heeft met de ruimte? Dan kan je bij ons terecht! Twee keer per maand is er een bijeenkomst op zaterdag, en er wordt jaarlijks een vijfdelige jeugdcursus aangeboden voor de starters. 

  • Facebook

Ben je tussen 10 en 12 jaar (of heb je het 4de leerjaar achter de rug), en ben je nog op zoek naar een leerrijke maar vooral leuke activiteit tijdens de tweede week van de grote vakantie? Dan is ons zomerkamp 'Sterren en planeten' vast iets voor jou!

Elke dag voorzien we toffe activiteiten rond het thema sterren, planeten en ruimtevaart. Je bouwt ook je eigen eenvoudige telescoop, die je na afloop van het kamp kan meenemen naar huis.

Wanneer? maandag 5 juli tot en met vrijdag 9 juli 2021, telkens van 9 tot 16u (met mogelijkheid tot opvang 's morgens vanaf 8u en 's avonds tot 17u).

We gaan er van uit dat ons zomerkamp kan doorgaan met maximum 20 deelnemers. Indien het corona beleid dit niet toelaat, dan krijgt elke deelnemer bij annulatie het inschrijvingsgeld volledig terug.

787.gif

Bezig met laden...