top of page
UiTPAS

UiTPAS regio Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart punten sparen. Die kan je dan omruilen voor een korting, een cadeau of een ander fijn voordeel.

Alle Info over UiTPAS vind je op: www.uitingent.be/uitpas

 

Ben je inwoner van Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle of Lochristi en heb je zo'n UitPAS? Dan kan je daar bij de UGent Volkssterrenwacht Armand Pien ook je voordeel mee doen. 

Kom je naar de kijkavond op woensdag? Volg je een cursus, lezing of crash course? Wil je lid worden? Komt je zoon of dochter op zomerkamp of neemt hij/zij deel aan ons Space Lab? Dan kan je met je UitPAS punten verdienen of zelfs korting krijgen! 

 

Dat kan op twee manieren: 

 

1. Scan de QR - code in onze ontvangstzaal en krijg een extra punt! die QR - code word ons eerstdaags opgestuurd door de mensen van UitPAS

2. Wil je lid worden of één van onze betalende activiteiten bijwonen? Stuur dan een mail  naar info@armandpien.be met je UitPASnummer (dat staat op de achterkant van je UitPASkaart en heeft 13 cijfers). Wij volgen je inschrijving verder voor je op en zorgen ervoor dat je korting krijgt op onze cursussen en activiteiten (op het lidgeld is er geen korting van toepassing).

uitpas_regio_gent_-_skyline_2_0.jpg
bottom of page