top of page

za 24 okt

|

Natuurpunt Gent

Duik de nacht in met Natuurpunt Gent en de Volkssterrenwacht!

Kom met je gezin genieten van een prachtige herfstwandeling in de Bourgoyen, met een ervaren natuurgids om je in te wijden in het nightlife, en met een uitgebreide reis langs de hemel waarbij de heerlijke mythologie achter planeten en sterrenbeelden wordt verteld. Warme kledij aangeraden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duik de nacht in met Natuurpunt Gent en de Volkssterrenwacht!
Duik de nacht in met Natuurpunt Gent en de Volkssterrenwacht!

Tijd en locatie

24 okt 2020, 19:00 – 21:00

Natuurpunt Gent, Driepikkelstraat 34, 9030 Gent, België

Over het evenement

Ervaren gidsen van Natuurpunt vzw vertellen je over het bruisende nachtleven van de Bourgoyen, ervaren waarnemers van de Volkssterrenwacht nemen je mee op reis langs de sterrenhemel. Je ontdekt waar je Mars, Jupiter en Saturnus kan terugvinden, en krijgt prachtige mythologische verhalen op maat van gezinnen en kinderen te horen die je onthullen hoe sterrenbeelden aan hun naam zijn gekomen. Trek warme kledij aan. Heb je een verrekijker? Aarzel dan niet om die mee te nemen! In geval van nood kan je een verrekijker bekomen door een mailtje te sturen naar maaike.dubois@armandpien.be (let wel: aantal beschikbare exemplaren is beperkt!) 

Bij slecht weer zal deze activiteit geannuleerd worden - hou daarom de facebookpagina van Natuurpunt Gent en de Volkssterrenwacht zeker in de gaten. 

Aantal plaatsen beperkt tot maximum 30 personen. 

Tickets

  • Nachtwandeling Bourgoyen 24/10

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page