Gentster bijeenkomsten

JVS Gentster is een echte jeugdbeweging vol jongeren vanaf het middelbaar die geboeid zijn door de sterrenhemel, maar ook graag spelletjes spelen en zin hebben in vriendschap en avontuur. Het logische vervolg op de jeugdcursus is dan ook aansluiten bij onze bijeenkomsten.


Om de twee weken komen we de zaterdag samen van 18u00 tot 20u00 in de gebouwen van de volksterrenwacht Armand Pien (door de verstrengde coronamaatregelen zullen onze activiteiten tijdelijk online via Discord verlopen) om ons bezig te houden met gevarieerde activiteiten in een ruimtethema: naast talloze interessante presentaties over alles wat je ooit wou weten over sterrenkunde en ruimtevaart (en nog zo veel meer!), doen we ook veel actievere bezigheden zoals miniraketjes maken, een quiz, spelletjes zoals 'secret alien' of 'stormtrooperen'...

De bijeenkomsten zijn inbegrepen voor iedereen die zich voor de jeugdcursus heeft ingeschreven, en de jeugdcursisten zijn dan ook meer dan welkom om bij ons aan te sluiten! Weet je al genoeg over de ruimte en wil je liever direct Gentster worden in plaats van eerst de jeugdcursus te volgen? Twijfel dan geen seconde: laat ons iets weten via JVSGentster@gmail.com en volg eens een bijeenkomst mee!

170152.jpg
787.gif

Bezig met laden...